Omgeving

Minicamping de Wegeling is centraal gelegen op Walcheren net buiten het dorp Grijpskerke. De camping is een uitstekende plek voor toeristen. Veel omliggende dorpen en stranden (Domburg en Oostkapelle) zijn op een kleine afstand goed te bereiken op de fiets of met de auto.
In de dorpen en steden rondom Grijpskerke zijn verschillende winkels, restaurants, terrassen en culturele bezienswaardigheden, wat zeker de moeite waard is om een bezoekje aan te brengen.

De hoofdstad van Walcheren is Middelburg een prachtige stad om zeker een keer te zijn geweest. Vlissingen staat bekend om de mooie boulevard en schepen die je dichtbij de kust kan zien varen. Het oude historische stadje Veere is ook prachtig om naar toe te gaan. In de zomer zijn er op verschillende dorpen ook zomermarkten te bezoeken, dat is altijd gezellig voor iedereen.

Grijpskerke is ook het knooppunt van verschillende fietsroutes op Walcheren. Doormiddel van het fietsknooppuntensysteem komt u op de mooiste plekjes van Zeeland, bij de receptie hebben wij handige fiets en/of wandelroutes te koop. Voor de kinderen zijn er in de omgeving ook verschillende binnen- en buiten speeltuinen te vinden, kijk voor folders bij de receptie.

Op de site Zeeuwsespeurtochten kunt u speurtochten van verschillende dorpen en steden in zeeland bestellen, een leuke manier om samen met de kinderen alle mooie plekjes te ontdekken.