Over de Minicamping

Minicamping de Wegeling is een kleine gezellige familiecamping, ligt centraal op Walcheren net buiten het dorp Grijpskerke.
De ruime plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en bij een aantal plaatsen zijn waterkraantjes aanwezig.

Op het veld zijn verschillende speeltoestellen te vinden voor de kinderen. Zoals een speelhuisje met glijbaan, schommels, zandbak, een trampoline en een duikelrek. In de grote loods staan skelters, loopfietsjes en traptrekkers voor de kinderen om te gebruiken tijdens het verblijf op de camping.

In de receptie/recreatieruimte, is een tafeltennistafel, voetbalspel en krijtbord voor de kinderen aanwezig. Er is ook een gezamenlijke keuken aanwezig, waar u gebruik van kunt maken.

Sinds 2021 hebben we op de camping een prachtig nieuw toiletgebouw met een aparte douche en toiletruimte. Voor meer informatie over het toiletgebouw verwijzen we u naar het stukje faciliteiten.
Er is tegen betaling mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en/of droger.

Het campingterrein bestaat uit een open terrein, met daaromheen een bosschage. Op het terrein worden geen auto’s toegelaten, alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan om met de auto op het terrein te komen. Voor de fietsliefhebbers, is er een mogelijkheid om de fietsen in de loods te stallen en evt. op te laden.
In de zomermanden worden er ook gezellige activiteiten georganiseerd zoals: wafels bakken, knutselen voor de kinderen of een kinderdisco.

 

Bekijk hier het filmpje van de camping: