Over de Minicamping

Minicamping de Wegeling is een kleine gezellige familiecamping. De camping is gelegen bij de boerderij van de Fam. Riemens, centraal op Walcheren in het dorp Grijpskerke. 

De camping is voorzien van 15 ruime plaatsen die allemaal zijn voorzien van elektriciteit.
Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen, skelters en trampoline. Ook is er een recreatieruimte aanwezig waar een tafeltennistafel en een voetbalspel aanwezig is.
Er is voldoende ruimte op het erf en in de schuur om te spelen. Het sanitair bestaat uit 1 gebouw voorzien van degelijke was en toilet voorzieningen, hier is ook een wasmachine aanwezig.

Alleen de wasmachine is tegen betaling te gebruiken, wij hebben GEEN muntjes of iets dergelijk voor de douches. Bij heb toiletgebouw is ook een chemisch toilet aanwezig.

Het campingterrein bestaat uit een open terrein, met daaromheen een bosschage. Op het terrein worden geen auto’s toegelaten, alleen bij aankomst en vertrek is het toegestaan om met de auto op het terrein te komen.
Voor de fietsfanaten, is er een mogelijkheid om de fietsen in de schuur te stallen en evt. op te laden (elektrisch).

De boerderij wordt gebruikt voor het opfokken van kalfjes en jongvee. Deze zijn in de zomer te vinden in de omliggende weilanden en in de schuur. Ook zijn er katten die op de boerderij rondlopen.